domingo, 29 de junio de 2014

Concurs de literatură pentru românii de pretutindeni



Asociația Culturală DIVERBIUM în parteneriat cu Reţeaua literară și Editura KARTH organizează cea de-a IV -a ediţie a concursului naţional de literatură "Reţeaua literară" (secţiunile poezie şi proză) destinat românilor de pretutindeni - atât cei rezidenți în România cât și cei rezidenți în străinătate.

Perioada de înscriere: 10 iulie - 10 septembrie 2014

Finaliştii vor fi desemnaţi în prima parte a lunii octombrie 2014. Câştigătorii vor beneficia de publicarea manuscriselor la editura KARTH şi de lansare la Salonul Internaţional de Carte BOOKFEST din primăvara anului 2015 iar finaliştii de promovare preferenţială atât în Reţeaua literară cât şi prin intermediul site-urilor partenere.

Textele vor fi trimise prin mail pe adresa: reteaualiterara@yahoo.es, alături de o prezentare (cv + date de contact) + o fotografie - până la data de 10.09.2014.

Condiţii de înscriere:

- să nu fi debutat până acum în volum cu poezie sau proză

- nu există limită de vârstă pentru înscriere

- se vor trimite 10 poeme sau 10 pagini de proză în format A4, scrise pe o singură faţă

- cu specificaţiile: font times new roman 12, la două rânduri

Câştigătorii vor fi desemnaţi de către un juriu format din scriitorii: Nina Vasile, Sorin Dinco, Marin Dumitrescu, Marius Gârniță și Gelu Vlaşin

Concursul de literatură pentru românii de pretutindeni face parte din proiectul DIVERBIUM - Dialoguri Interculturale Itinerante- proiect cofinațat de MAE prin intermediul DPRRP (Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.